Sangglad Børnehave

Projekt Sangglad Børnehave er støttet af Esbjerg Kommune og er et gratis tilbud til børnehaveinstitutioner. Formålet er at sætte fokus på glæden ved at synge og lave musik.

Esbjerg Sangakademi er initiativtager til det der i første omgang vil køre som et pilotprojekt i foråret 2015. Esbjerg Sangakademi er etableret med det formål at styrke sangen på alle niveauer - naturligt startende med de yngste børn.

Målgruppe: 5-årige drenge og piger
Hvormår: Ca. 8 uger i foråret 2015.
Pris: Tilbuddet er gratis i 2015.

Hvorfor mere sang?

I langt de fleste børnehaver synges der ofte med børnene. Med projekt Sangglad Børnehave vil vi sætte fokus på sangen og på hvordan sang og musik også kan bruges som et værktøj i det daglige
pædagogiske arbejde.

Det at synge sammen - kende de samme sange - er en bekræftelse af vores fælles identitet og kulturelle sammenhængskraft. Ved at fokusere på sang og musik i en tidlig alder, stimuleres ikke bare glæden, begejstringen og fællesskabsfølelsen, men også motorik, koncentration, kreativitet, samarbejde og indlæringsevne.

 

Sangglade Børn Omslag
Se vores sangbog+CD "Sangglade Børn" SANGGLADE BØRN indeholder 28 sange til de små. Et velvalgt udpluk af børnesange fra før og nu. Konservatoriets Spirekor og Korskole i Esbjerg har indsunget alle sange på den medfølgende cd.